Es presenta el I Certamen d’Interpretació de Música Festera a Alcoi

Es celebrarà el proper 23 de setembre i Eduard Terol i Botella serà uns dels membres del jurat

PMB. Aquesta setmana es va presentar en roda de premsa la convocatòria del I Certamen d’Interpretació de Música Festera organitzat per l’Associació de Sant Jordi. Aquest certamen s’ha creat amb motiu del centenari de l’Himne de Festes i del bicentenari de la participació d’una banda de música a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi.

En aquest nou esdeveniment podran participar tres bandes i es celebrarà el proper 23 de setembre al Teatre Calderón sent els membres del jurat Rafael Mullor Grau, Eduard Terol i Botella i Daniel Ferrero Silvaje. Les obres a interpretar seran un pasdoble de Gonzalo Barrachina Sellés (1), la marxa mora Ibn Jafaixa d’Enrique Castro Gamarra (2) i una marxa cristiana de lliure elecció. Les bandes interessades han de tenir un nombre d’entre 45 i 65 músics federats i han d’emplenar un formulari que ofereix l’Associació de Sant Jordi i adjuntem més avall per poder accedir a aquest certamen en el qual el primer premi està dotat de 5.000 euros mentre que les altres dues participants han de percebre un segon o tercer premi dotat de 1.500 euros.

Bases del concurs

Formulari d’inscripció

(1) Els pasdobles de Barrachina Sellés cedits per la Societat Musical Nova que es poden interpretar són: Alcoy Taurino, Ecos de Levante, El Curro, Goya, Gratitud, La niña torera i Majas y majos
(2)
Aquesta marxa mora signada en 1957 està dedicada a Joan Valls i fou premiada per l’Ajuntament d’Alcoi.

2 respuestas a «Es presenta el I Certamen d’Interpretació de Música Festera a Alcoi»

Deja un comentario