«A propòsit d’América» a València

"A propòsit d'Amèrica" al Palau de la Música de València (22-9-2012) Foto de José Amorós

JJFM
Les societats musicals La Pau de Beneixama i Primitiva d’Alcoi, sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando, van oferir dissabte 22 de setembre la seua proposta conjunta «A propòsit d’Amèrica» al Palau de la Música de València.

Un concert matinal al que van assistir més de cinc-centes persones,  entre d’elles un grup d’alcoians residents a la ciutat del Túria i membres de la penya L’Enreixat. El públic va gaudir del programa demostrant-ho amb forts i perllongats aplaudiments i també de paraula, resultant significatives les felicitacions rebudes per part d’aficionats a la música de banda que acudeixen al Palau totes les setmanes.

Aquesta fita al Palau de la Música de València suposa la tercera audició  de «A propòsit d’Amèrica» després de les programades a l’Auditori de la Diputació d’Alacant i l’Auditori Municipal de Beneixama.

"A propòsit d'Amèrica" al Palau de la Música de València (22-9-2012) Foto de José Amorós  "A propòsit d'Amèrica" al Palau de la Música de València (22-9-2012) Foto de José Amorós  "A propòsit d'Amèrica" al Palau de la Música de València (22-9-2012) Foto de José Amorós

Fotos de José Amorós Sanchis FOTOBVIA

Deja un comentario