Mark Heron, director convidat de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi

en el concert inaugural del Segón Congrés de Directors de Bandes de Música, el proper divendres 30 d’octubre al Teatre Calderón

Mark Heron (RNCM) Foto: MPS Studio

Mark Heron (RNCM) Foto: MPS Studio


CIM Apolo – Comunicació Social
Al llarg dels seus quasi dos-cents anys de història, La Primitiva mai ha estat conduida per una batuta forastera, tot i que algúns directors no alcoians -bàsicament militars- ja havíen ocupat el primer atril de la degana de les entitats musicals d’Alcoi, aquesta serà la primera vegada que ho faça un escocés: Mark Heron.

Mark Heron és membre de la facultat de direcció al “Royal Northern College of Music” (RNCM) de Manchester, conegut per les seues interpretacions dinàmiques, el domini d’una ampla gamma de repertoris i per l’ interès en la música contemporània.

Director musical de la “Nottingham Philharmonic”, la “University of Manchester Symphony” i la “Liverpool Mozart Orchestra”, del seu llarg curriculo potser calga destacar el treball al 2006 amb Sir Colin Davis i l’Orquestra Simfònica de Londres. Amb la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi oferirà un programa de música anglesa original per a banda.

El concert, previst per a la nit del divendres 30 d’octubre al Teatre Calderón respón a la confiança dipositada en el músics de La Primitiva per l’organització del Congrés, en la mesa del qual ja estava l’any passat Àngel Lluís Ferrando el seu titular, i està cridat a ser una fita important en la llarga història artística de la banda alcoiana.

Quant a CIM Apolo

We have been a non-profit organisation for the music teaching and promotion since 1875. The "Musica Primitiva" has been our symphonic band since 1830, the "Amando Blanquer" music-school and "La Cordeta" - formation of valencian traditional - folk - music - with members, contributors and everybody who likes music forms our most important patrimony.
Aquesta entrada s'ha publicat en general i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s